Koorworkshops

Voor amateurkoren en vocal groups geef ik workshops stemvorming. Met behulp van simpele en uitdagende oefeningen werken we in een ontspannen sfeer aan gezond stemgebruik, ‘zanggemak’, klankvorming, zuiverheid en expressie. De wisselwerking tussen koor en dirigent wordt door de workshops positief beïnvloed. Waarschuwing: er kan tijdens de workshops enige hilariteit ontstaan. Eventueel wordt nazorg geboden.

Ik maak altijd opnames tijdens de workshop en mail na afloop een korte samenvatting, zodat oefeningen, straalmomenten en resultaten makkelijk nabeleefd, doorgezet en herhaald kunnen worden. Alles om het resultaat van de workshops zo lang mogelijk te laten beklijven.

  • De workshops zijn op maat, dus ik pas de stof aan aan de wensen, de stijl en het repertoire van het koor. Daarbij helpt het dat ik zelf ooit door het zangvirus ben aangestoken in een koor. Zingen in een koor is één van de leukste manieren om samen muziek te maken. Na al die jaren inspireert het mij nog steeds enorm om hieraan bij te dragen.

    Er zijn verschillende workshopvormen mogelijk. Eenmalige dag(deel)workshops, of een serie, of een combinatie van beide. Coaching bij opnames, solisten-workshops en workshops per stemsoort behoren ook tot de mogelijkheden.

    Heb je een andere vorm in gedachten, neem dan contact met me op. Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën.

    Voor continuïteit en wederzijds begrip is het belangrijk dat de dirigent bij de workshop aanwezig is.

Aanvraag informatie voor jullie koor?
Maak gebruik van onderstaand formulier of bel me 0653933832

    Deel dit