Open Zangworkshops

Ellen Bakker geeft regelmatig open zangworkshops voor iedereen die graag zingt en eens een middag helemaal ondergedompeld wil worden in de wereld van a cappella zang. Door Corona kwam er even een spaak in dit wiel, maar met behulp van Zoom en andere technische snufjes is het toch gelukt om tijdens de lockdowns twee workshops te organiseren.

Die trend zetten we in 2021 voorlopig voort!

De eerstvolgende zoomsessie is op donderdagavond 18 februari om 19:30 uur. Je krijgt vantevoren een link naar de bladmuziek en oefenbestanden en tijdens de zoomsessie zetten we de partijen op scherp (onder de nodige hilariteit en met gebruik van de vóórdelen van Zoom). Daarna kun je óf meteen, of later je partij “even” opnemen en daar maakt Ellen dan een compilatie van. Bij de laatste workshop was dat alleen audio. De eerstvolgende kan het ook met video.

We werken met waardebepaling achteraf, vanaf 5 euro. Na de workshop krijg je een link met een betaalverzoek dat je zelf kunt aanpassen.

Die laatste workshop, met een middeleeuws kerstlied, vind je hier.

Voor wie?

De open zangworkshops zijn geschikt voor iedereen die graag zingt en eens een middag met nieuwe mensen wil zingen. Iedereen kan op zijn of haar niveau de uitdaging aangaan.

Facebook

Voor al mijn zangactiviteiten heb ik een eigen Facebookpagina, waar opnames, leuke zangtips, YouTube-filmpjes en andere zangdingen staan. Als je die pagina ‘liket’ blijf je automatisch op de hoogte.

Wil je graag meedoen met een open zangworkshop? Heb je nog een vraag?
Maak gebruik van onderstaand formulier of bel me 0653933832
    Open Zangworkshops Den Haag

    Op 18 april komt Ellen Bakker weer naar Den Haag. Alle informatie vind je hier. Er is nog plek!

    Ellen_Bakker-openzangworkshop
    Deel dit