Zangworkshops voor bedrijven

Samen zingen heeft binnen bedrijven een positieve invloed op de werksfeer, de productiviteit en de creativiteit van medewerkers. Op de Britse televisie werden er onlangs twee hele series aan gewijd, waarin duidelijk te zien was hoeveel het bij de deelnemers teweeg bracht en hoe de saamhorigheid groeide.

Ellen Bakker geeft al jaren zangworkshops aan bedrijven. Haar enthousiasme, cabareteske aanpak en laagdrempelige instelling (je hoeft niet te kunnen zingen en we doen NIET aan audities) werken aanstekelijk, zodat het voor iedere deelnemer mogelijk is om in een ongedwongen sfeer iets nieuws te ontdekken over zichzelf en over collega’s.

Zingen werkt niet alleen stimulerend, maar ook nivellerend. CEO of magazijnmedewerker, als je gaat zingen doe je allemaal hetzelfde en kom je dezelfde uitdagingen tegen. Bovendien kun je alleen tot een goede samenklank komen als je heel basaal samenwerkt.

Daarbij wordt er tijdens de workshops veel gelachen, wat de werksfeer natuurlijk ten goede komt.

Zangkunst

Het is voor de zangworkshops beslist niet nodig om te kunnen zingen. Sterker nog, hoe meer u denkt niet te kunnen zingen, des te meer zult u zichzelf verrassen.

Aanvraag workshop
Maak gebruik van onderstaand formulier of bel me 0653933832

    Deel dit